KoMoMio Kornkværn - Eco
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.
Ikke på lager
Varen er ikke på lager.

Fri frakt - Hentes på Posten.

Se alle alternativer
Bring - Hentes på PostenGratis
Bring - Fleksibel hjemlevering - Levering til døren (om kvelden i større byer)125,00

Utsolgt

Varen er ikke på lager.

NOK 3.419,00
eksklusiv MVA 2.735,20
Totalt inkl. frakt 3.419,00
Gi meg beskjed når varen er på lager igjen.

KoMoMio ECO - en prisbevisst kornkvern for hjemmebakeren!



Hvis du vil ha en kornkvern som er prisbevisst og likevel full av kvalitet, er KoMo Eco den du skal velge!

250 Watt motor er hva du får i denne modellen!
Det er ikke gått på kompromiss med verken kvalitet, ytelse eller støynivå.
Med KoMoMio-Eco kan du bake sunt og smakfullt brød med nykvernet mel.

Denne modellen har fått et skudd kork i lokket og beholderen, mens sidene på kvernhuset er bygget i massiv kryssfinér av bøk.
Hjørnene og skjøtene, samt tuten på kvernen, er laget av Arboblend-plast, et biologisk nedbrytbart resirkulert materiale.
Disse litt utradisjonelle tiltakene gir produksjonsfordeler og dermed en lavere pris.

5 korte fakta om KoMoMioEco:

250 watt motor
100 gram mel per minutt
Lokk og beholder bygget i kork
Enkel justering som kan reguleres trinnløst
Bygget av biologisk nedbrytbar resirkulert plast

Bonusinfo om kork
Kork utvinnes fra barken på korkeiketreet og er bærekraftig med 100 % positiv miljøbalanse.
I løpet av korkeikens 200-årige levetid høstes barken opptil 15 ganger, og det er til og med positivt for mennesker og miljø at barken skrelles av.
Korken høstes bare fire måneder i året.