Melitta Natura Kaffefilter 1x4 - 80 stk.
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.
Lager
På lager, bestill innen kl. 12:00 så sender vi det samme dag (hverdager). Mere info

Frakt 75,00 - Bring - Hentes på Posten.

Se alle alternativer
Bring - Hentes på Posten75,00
Bring - Fleksibel hjemlevering - Levering til døren (om kvelden i større byer)199,00

Lagerkampanje

Det er 16 på lager

Den aktuelle pris gælder kun så længe lokalt lager haves

NOK 45,00
eksklusiv MVA 36,00
Totalt inkl. frakt 120,00

Melitta Natura kaffefilter 1x4 - For den miljøbevisste kaffeelskeren

Miljøvennlig filtrering med de velkjente Natura 1x4-filterposene. Det kan være så enkelt å tilberede kaffe. Melitta Filter Paper Natura er laget av Aromapor-papir. Det spesielle med papiret er de mikrofine porene. De sørger for at bare de fineste smakstilsetningene kommer inn i kaffen din: slik at den hele tiden kan utfolde sin fulle aroma. Natura inneholder 40 % bærekraftig bambus. De tre patenterte smakssonene sørger for full aroma og optimal nytelse. Inneholder 80 stykker.

Dette er ekte finjustering. Smaksporene er delt inn i 3 aromasoner fra toppen av filteret til bunnen av filteret, hver med et forskjellig antall aromaporer.
3. sone - avrunding: Den øverste sonen forhindrer at det utvikler seg en bitter smak og garanterer en avrundet aroma.
2. sone - raffinering: Den midterste sonen sørger for jevn brygging og dermed raffinering av kaffens smak.
1. sone - utfolde: Den nederste sonen, den såkalte "bryggesonen", sørger for en første utfoldelse av smaken.